Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen
Wat gebeurt er als ik er ben?
Wanneer u bent aangekomen, dan ziet u de gastvrouwen en/of gastheren met opvallende t-shirts van de organisator “date-events”. Zij verwelkomen u en zorgen ervoor dat u uw scorekaart, uw badge en een pen krijgt. Voor de mensen die vroeg zijn, staat de koffie klaar. Als iedereen er is, legt een van de hosts uit hoe de avond eruit gaat zien. De dames krijgen een eigen tafel en de heren verplaatsen zich van tafel naar tafel. Iedere keer als de bel gaat schuift iedereen een tafel op, en zit u tegenover iemand anders. Tijdens het opschuiven kruist u op uw scorekaart het vakje ‘ja’ of het vakje ‘nee’ aan. Na afloop levert iedereen zijn kaart weer in. De scorekaarten worden vervolgens verwerkt en binnen 72 uur ontvangt u een email met daarop uw ‘matches’ en de bijbehorende gegevens. Daarna is het aan u, om contact met elkaar te leggen.Hoeveel dates ga ik krijgen op een avond?
Normaal gesproken kunt u rekenen op ongeveer 20 dates. Soms zijn het er iets minder, soms iets meer. Het zijn er nooit meer dan 30. Op het moment dat er minder dan tien dates zijn komt de avond te vervallen en kan u ervoor kiezen om uw geld terug krijgen of voor een andere avond te kiezen.
Waarom zijn de evenementenniet nooit in het weekend?
Wij organiseren de evenementen opzettelijk door de weeks. Op deze manier kan u bij een match hetzelfde weekend nog een afsrpaak maken. Daarbij zijn de kosten van het afhuren van ruimte door de weeks vaak goedkoper, waardoor wij u de avond tegen een lagere prijs kunnen aanbieden.

Wat moet ik eigenlijk vragen als ik daar straks zit?
U mag vragen wat u wilt. We hebben een lijst met handige vragen opgesteld op u op weg te helpen. Maar wees vooral origineel en bedenkt dat uw gesprekspartner natuurlijk ook vragen aan u gaat stellen, dus die drie minuten komen wel vol.

Is het verplicht me te legitimeren?
Ja, er wordt van u verwacht dat u zich kunt legitimeren op de datingavond zelf. Wij willen kunnen nagaan wie er op een datingavond aanwezig waren. Deze gegevens worden door ons met zorg behandelt, en uiteraard nooit aan derden afgegeven.

Mag ik meerdere keren een ‘ja’ invullen?
Ja, u mag zo vaak ‘ja’ invullen als u wilt. Op die manier kunt u tevens de kans op een match vergroten.

Wat krijg ik wel en niet voor de entreeprijs?
U krijg een volledig avondje uit, een welkomstdrankje en diverse hapjes. Niet inbegrepen in de prijs zijn de overige drankjes.

Wat voor soort mensen ga ik aantreffen?
Grofweg de meeste deelnemers zijn werkende mensen die meer mensen willen ontmoeten. Hele normale en doorgaans aantrekkelijke mensen die in hun huidige leef- en werkomgeving niet voldoende mensen tegen komen waarmee ze een match verwachten.

Hoeveel matches kan ik verwachten.
Daar is op voorhand niet veel over te zeggen. Mannen kruisen doorgaans vaker ‘ja’ aan dan de vrouwen. Onze ervaring is dat (mogelijk hierdoor) met name de mannen nogal eens het aantal matches wat ze denken te hebben overschatten.

Is drie minuten wel lang genoeg?
Drie minuten kunnen enorm lang duren, als u aan tafel zit met iemand die u niet aanstaat. Als u echter een leuk gesprek heeft dan vliegt de tijd voorbij. Onze ervaring is dat drie minuten genoeg tijd is om vast te stellen of het u wel of niet de moeite lijkt om een aantal uur te investeren in een vervolgdate.

Mag ik een vriend of vriendin meenemen?
Natuurlijk mag u iemand meenemen als die ook meedoet aan het daten. Iemand meenemen die niet meedoet mag ook, maar die moet dan tijdens het daten zelf buiten wachten en een wandeling gaan maken.

Ik heb geen enkele Ja, mag ik nu de volgende keer gratis?
Helaas niet. Wij kunnen geen garanties geven over het aantal Ja’s dat u gaat krijgen.

Ik val net buiten de doelgroep, kan ik toch meedoen
Ja, dat kan. De leeftijdgrenzen zijn niet strict. Wel moet u zich goed realiseren dat uw kansen op een wederzijdse ‘ja’ snel afnemen als u veel jonger of ouder bent.

Hoe vaak mag ik meedoen?
Net zo vaak als u wilt. Wij stellen hier geen limiet aan. Wel loopt u een klein risico dat een of twee mensen aan tafel aantreft die u al eens eerder heeft gesproken.

Waarom moet ik zo ver van te voren boeken?
Wij willen er zeker van zijn dat er net zoveel mannen als vrouwen op een avond zijn. Als u pas op het laatste moment zeker weet of u kan, dan kunt u natuurlijk altijd even bellen. Misschien is er op het laatste moment iemand ziek geworden en hebben we toch nog een plaatsje voor u.

Kan ik nog van avond veranderen?
U kunt uiterlijk 3 werkdagen nog van dag veranderen. Daarna is dit niet meer mogelijk. Wel kunt u dan nog uw kaartje weggeven (of doorverkopen) aan iemand anders van hetzelfde geslacht en ongeveer dezelfde leeftijd. Geeft dit wel even door aan ons, zodat wij dit kunnen verwerken in onze adminstratie.